Lunch och pizza i Gävle

Lunch och pizza i Gävle

Vår lunchrestaurang, Bomhus Restaurang och Pizzeria är ett utmärkt val, om man vill äta lunch eller pizza i Gävle. Vi tillagar måpga olika slags maträtter och det går förutom pizza, så kan man även äta grillat, hamburgare, kötträtter, sallad och mycket, mycket annat. Vi har tillagat mängder med olika rätter till ett stort antal kunder. Vi har en kunnig personal som är väldigt kompetent och som har arbetat inom matlagningsbranschen i många år. Om du vill ha god, kvalitativ och näringsrikt mat, så är det oss och vår restaurang, som du skall komma till. Vi vet vad som krävs för att göra våra kunder och tillika gäster så nöjda som möjligt.

Gemytlighet är viktigt för oss och vår restaurang

Gemytlighet är väldigt betydelsefullt för oss och vi försöker alltid att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du som gäst skall trivas så bra som möjligt och för oss är det av yppersta vikt att du verkligen känner att du är helt nöjd med allt som vi gör för dig. Med hjälp av en väldigt engagerad och rutinerad personal, så ger vi dig det bästa av det bästa, oavsett vad du väljer att äta, när du kommer itll oss.

Är du intresserad?

Om detta låter intressant, så kanske du vill veta mera om vår restaurang och hur vi kan hjälpa dig på bästa vis. Om du hör av dig till oss, så kan vi berätta mera om hur ditt besök kan planeras och genomföras så bra som möjligt. Man kan självfallet både beställa bord och komma spontant i hopp om att det just där och då finns lediga bord. Vår restaurang är dock populär, så vi rekommenderar alltid att beställa bord i förväg, så att man inte blir besviken, om det är fullbelagt.